2015. május 31., vasárnap

Írói utószó

Drága olvasóim!
Eljött tehát ez a nap is, amikor megírhatom az első írói utószavamat. Bevallom, rengeteg blogba belekezdtem már, de még egyet sem fejeztem be, azonban e történet prológusának írásakor már tudtam, hogy lesz utolsó rész. Hogy miért? Hát, először is azért, mert az American Horror Story a kedvenc sorozatom, és akkor a kedvenc évadomról fanfictiont írni igazán nem nehéz. November hatodikán létrehoztam egy blogot, amit ma zárok le. Elképesztő volt ez a hét hónap! Bevallom, a legtöbb gond a bloggal a design volt, mert sokan leszólták, vagy a fejléc betűtípusa (most komolyan, mi vele a probléma? Nekem tetszik. :D) vagy maga a fejléc miatt (mert túl egyszerű). Na mindegy. Először is, szeretnék megköszönni mindent mindenkinek - elsősorban az olvasóimnak, akik mindig ott voltak mellettem, és támogatást nyújtottak, utánuk pedig minden emberkének, aki valaha véleményt írt a blogomról/tanácsot adott. Köszönöm. 118 olvasóval zárul a blog, amit nagyon szépen köszönök, igazán sokat jelent ez nekem, soha nem gondoltam volna, hogy ennyi embert érdekli a történet! Ezzel a bloggal együtt sírtam/nevettem/unalmaskodtam, de komolyan, annyi fázison átment már, hogy az hihetetlen. Volt, amikor nem bírtam írni, annyira fáradt voltam, de mégis megtettem. Volt, amikor két hetet késett a rész, mert annyira elfoglalt voltam, hogy nem bírtam írni. Volt, amikor már a hét elején kész volt a rész, de nem bírtam közzétenni vasárnapig. Utána elkezdtek szombaton jönni a részek, és egyszer csak vége lett ennek az egésznek. Jöttek olvasók, jöttek utálkozók, de megérte. Mindent megért, mert most végre mondhatom én is, hogy befejeztem egy blogot! :) Nem tudok mit írni, csak annyit, hogy köszönöm az élményeket! Sok tapasztalatot szereztem itt, valamint rengeteg új barátra tettem szert. Ezzel búcsúzom tőletek, sziasztok! <3

És akkor... nézzük csak, hogy is állunk, miket élt át a blog! :)

Az oldalak nézettsége (vannak piszkozatok)

A bejegyzések nézettsége/kommentszáma.

Statisztikák

Újabb statisztikák

Még több statisztika


Ebbe a füzetbe írtam bele a spoilereket/jeleneteket, amiket később beleszőttem a történetbe


Tervezés

Tervezés

 Tervezés vége

Tartalomjegyzék


Újabb tartalomjegyzék


Jelenet #1

Jelenet #2

Elnézést a béna képekért, de rossz volt a fény (meg a kamera is, lol). Azért remélem, hogy látszik valamennyire! :D


#KIMARADT JELENETEK
Folyamatosan fogom őket feltölteni az ugyanezt a nevet viselő oldalra. A kimaradt részek múlt időben fognak játszódni, és gifek is lesznek csatolva hozzájuk. Rendszertelenül fognak érkezni.

#ÁTJAVÍTÁS
Minden részt át fogok javítani, mármint, átnézem, és a fogalmazási zavarokat/helyesírási hibákat mind kijavítom, valamint hozzáírok még egy pár jelenetet, hogy a részek ugyanolyan hosszúak lesznek. Minden kijavított részről értesíteni foglak titeket.

#FACEBOOK
Ugye a blognak van egy ilyen nagyon menő FB oldala, amit ide kattintva tudtok elérni: X Attól, hogy a blog befejeződött, attól még az oldal működésben lesz, szóval lehet lájkolni, ha szeretnétek. :)

#ELÉRHETŐSÉGEK
Ha esetleg szeretne valaki követni valahol, belinkelem azokat az oldalakat, ahol el tudtok érni. :)

- szjger.klikk@gmail.com


Tumblr

6 megjegyzés:

  1. Koszonom hogy olvashattam! :)❤az uj blogodon es feliratkoztam, nem menekulsz elolem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy olvastad. Nem is menekülök. :)xx
      M.

      Törlés
  2. Hát, ez egy olyan kisebb sokk volt, mint amit egy jó anime után érzek. Egy üres hely van bent a szívemben, amit csak valami ezzel egyenrangú dologgal lehet majd betömni. Habár már a blogod előtt láttam az AHS első három évadát, azért nagy élményt jelentett számomra írott formában is látni. Nem mellesleg pedig rengeteg dolgot írtál le, amit én nemes egyszerűséggel elfelejtettem. Köszönöm a nagyszerű élményt. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen a kedves szavakat, nekem nagyon sokat jelenet ez! :)xx
      M.

      Törlés
  3. Tudom,hogy befejezted,de még vár egy díj a blogomon! :) http://xxsecretsxxx.blogspot.hu/

    VálaszTörlés